Matematik

hvad er svaret?

06. oktober 2014 af Misskay (Slettet) - Niveau: B-niveau

løs ligningen 4 x-6 = 3x-2(x-3)

x = 6 ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

4x - 6 = 3x - 2(x - 3)

4x - 6 = 3x - 2x + 6

3x - 6 = 6

3x = 12

x = 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2014 af LarsJensen0 (Slettet)

Hej,

#0, du kan altid kontroller om du har regnet rigtigt ved at sætte resultatet ind og regne efter:

(4*6)-6 = 3*6-2*(6-3)

24-6 = 18-2*(3)

18 = 18-6

og da 18 ikke er lig med 12, har du ikke regnet rigtigt... se evt. #1, husk at regne efter.

Hilsen Lars


Svar #3
07. oktober 2014 af Misskay (Slettet)

Mange tak


Skriv et svar til: hvad er svaret?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.