Fysik

Fysik

06. oktober 2014 af hjæællp (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle. Jeg har en opgave, som jeg meget gerne vil have hjælp til. 

Hvad er forskellen på to isotoper af samme grundstof? 
Håber på hjælp! 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. oktober 2014 af mathon

   antallet af neutroner


Svar #2
06. oktober 2014 af hjæællp (Slettet)

Mange tak. har et til. 

Hvorfra stammer den radon, der kan strømme op gennem kældergulvet? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2014 af mathon

Fra betonen.


Svar #4
06. oktober 2014 af hjæællp (Slettet)

og....
i 1945 kastede amerikanerne to atombomber over japan. Den første faldt over byen Hiroshima. Hvilken by blev ødelagt af den anden atombombe? 


Svar #5
06. oktober 2014 af hjæællp (Slettet)

hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. oktober 2014 af LeonhardEuler

Nagasaki.


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. december 2020 af yaqub

i 1945 kastede amerikanerne to atombomber over japan. Den første faldt over byen Hiroshima. Hvilken by blev ødelagt af den anden atombombe? 

er der nogen der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. december 2020 af yaqub

og den her:

hvad er en foton


Brugbart svar (0)

Svar #9
16. december 2020 af mathon

En foton er en "energipakke". Energien er kvantiseret:

                      \small \begin{array}{lllll} E_{\textup{foton}}=h\cdot f=\frac{h\cdot c}{\lambda}=\frac{1239.84\;eV\cdot nm}{\lambda} \end{array}


Skriv et svar til: Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.