Fysik

Transformations sætningen

08. oktober 2014 af amandabregner (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej:)

Har brug for hjælp! Er der nogle der ved hvad transformations sætningen er?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2014 af LeonhardEuler

 Transformersætningen  beskriver i bund og grund energibevarelsen i systemmet

               Up· Ip = Us· Is

       ... hvis der ses bort fra energitab 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2014 af Koburg58 (Slettet)

Slettet


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2014 af mathon

For en ideel transformer:                                 

                                                 U_s\cdot I_s=U_p\cdot I_p


Svar #4
08. oktober 2014 af amandabregner (Slettet)

Tusinde tak, men er der nogle der kan prøve at forklare det lidt dybere?:)


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2014 af mathon

Den tilførte effekt er lig med den udtagne effekt.

     Du ved sikkert, at
                                       P=U\cdot I
dvs
for en ideel transformer:
                                       P_{sekund\ae r}=P_{prim\ae r}


Svar #6
08. oktober 2014 af amandabregner (Slettet)

Tak:)


Skriv et svar til: Transformations sætningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.