Matematik

Ser mellemregningerne rigtige?

12. oktober 2014 af Hansihh (Slettet) - Niveau: C-niveau

Her er mellemregningerne, ser de rigtige ud? 

4 · 3^2 - (-2)^3 + 6^2 · (-3) - 4^3 · (-3)^4

= (4 * 3*3) – (-2*-2*-2) + 6*6 * (-3) - 4*4*4 * (-3*-3*-3*-3)

= 4 * 9 – (-8) + 36 * (-3) – 4 – 64 * 81

= 36+8-108-5184

= -64-5184

= -5248


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2014 af Drunkmunky (Slettet)

I anden linje har du et "-4" for meget. Ellers korrekt.


Svar #2
12. oktober 2014 af Hansihh (Slettet)

Nu har jeg regnet det for et stykke tid siden, i anden linje står
Der (-8) hvorfor bliver det om til +8 i linje 3?

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. oktober 2014 af Drunkmunky (Slettet)

Det er fordi, at -(-8)=8.


Skriv et svar til: Ser mellemregningerne rigtige?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.