Matematik
Differentialregning
Heeej guysssss.
Er der nogen som kan hjælpe med denne opgave, er virkelig helt stået af..
Tak påforhånd.
Svar #1
22. oktober 2014 af Soeffi
Se evt.https://www.youtube.com/watch?v=JWIH4AL4ips eller http://www.frividen.dk/default.aspx?catid=efe0c749-68f5-4665-9f91-161729a62fb2&tabid=67 (5.nedefra)
Svar #2
22. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)
Funktionen er f(x) = -x2 + 3x .
a) Benyt definitionen for kontinuitet i et punkt til at vise, at f(x) er kontinuert i x0 = 1 .
b) Benyt tretrinsreglen til at vise, at f(x) er differentiabel i x0 = 1 . Som et resultatet finder man f '(1).
c) Indsæt i tangentligningen y = f '(x0) · (x - x0) + f(x0) med x0 = 1 .
Skriv et svar til: Differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
