Matematik

Diffrential regning

25. oktober 2014 af AdamKo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan gør jeg?

Vedhæftet fil: opgave 6.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2014 af mathon

opgave 6.png


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2014 af mathon

a)
             tangentligning
                                          y = f '(xo)(x-xo) + f(xo)            med (xo,f(xo)) = (4,f(4))

b)
             løs mht x
                                          f '(x) = 1,5


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2014 af peter lind

a) Ligningen for tangenten til en graf for f(x) i punktet (x0, f(x0) ) er y=f'(x0)(x-x0)+f(x0)

b) løs ligningen f'(x) = 1,5


Svar #4
25. oktober 2014 af AdamKo (Slettet)

#2

a)
             tangentligning
                                          y = f '(xo)(x-xo) + f(xo)            med (xo,f(xo)) = (4,f(4))

b)
             løs mht x
                                          f '(x) = 1,5

#3

a) Ligningen for tangenten til en graf for f(x) i punktet (x0, f(x0) ) er y=f'(x0)(x-x0)+f(x0)

b) løs ligningen f'(x) = 1,5


Jeg ved godt at jeg skal bruge den, men kan ikke finde ud af hvad jeg skal sætte ind hvor, hvad mellemregningerne skal være, og synes hellere ikke det jeg laver er rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. oktober 2014 af mathon

Vis, hvad du har beregnet bl.a. f '(x).


Svar #6
25. oktober 2014 af AdamKo (Slettet)

#5

Vis, hvad du har beregnet bl.a. f '(x).

y=f'(4)(x-4)+f(4)

Herfra kan jeg ikke komme videre


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. oktober 2014 af mathon

i tangentformlen skal du bruge

             f '(4)

Differentier først f(x).


Brugbart svar (0)

Svar #8
25. oktober 2014 af mathon

                   f{\, }'(x)=\frac{1}{4} \cdot \left ( 2\cdot x^{2-1} \right ) +\frac{1}{x}


Skriv et svar til: Diffrential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.