Matematik

Differentialregning

28. oktober 2014 af mkkl1986 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg ved at 1/x er -1/x^2

men hvad med:

3/x?

er der bare -3/x^2 ? 

Tak på forhånd. jeg kan kun stil et spørgsmål har ikke mulighed for at svare tilbage for at spørge eller sige tak for hjælpen.


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. oktober 2014 af mathon

                  (k\cdot f(x)){}'=k\cdot f{\, }'(x)                  

                  \left (3\cdot\frac{1}{x} \right ){}'=3\cdot \left ( \frac{1}{x} \right ){}'=3\cdot \frac{-1}{x^2}=\frac{-3}{x^2}

så svaret er: "Ja"


Svar #2
28. oktober 2014 af mkkl1986 (Slettet)

Prøve.

Tak for svaret :)


Svar #3
28. oktober 2014 af mkkl1986 (Slettet)

Nåå jeg kan alligevel svare :)

Tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.