Matematik

Vektorfunktioner

01. november 2014 af abc14 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Billedet er vedhæftet

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2014 af mathon

                              \overrightarrow{r}_1=\begin{pmatrix} 2\\5 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} -3\\7 \end{pmatrix}

                            \overrightarrow{r}_2=\begin{pmatrix} -4\\19 \end{pmatrix}+(2s)\cdot \begin{pmatrix} {\color{Red} \bf -3}\\ {\color{Red} \bf 7} \end{pmatrix}             dvs med samme retningsvektor blot med
to forskellige på linjen beliggende faste punkter.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2014 af mathon

                  x=2-3t
                  y=5+7t

hvis (-7,26) ligger på linjen
skal

                  -7=2-3t
                  26=5+7t               være opfyldt for samme t-værdi.
                


Skriv et svar til: Vektorfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.