Matematik

Fatter ikke opgaven

09. november 2014 af aquiA (Slettet) - Niveau: A-niveau

ja titlen siger det hele

Vedhæftet fil: d.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2014 af hesch (Slettet)

Alle 3 ligninger efter "hvilket betyder" er rigtige.  De udtrykker jo det samme.

U = R * I  <=>  I = U / R   <=>   R = U / I      ( Ohms lov )


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2014 af hesch (Slettet)

#1:  Du finder altså x-værdien  s = y/6 = 30/6.

t er en y-værdi.


Svar #3
09. november 2014 af aquiA (Slettet)

hvordan finder man så t?

Er s 5?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2014 af hesch (Slettet)

Ja, s = 5.

Når t er en y-værdi, skal du isolerere y-værdien, hvilket jo allerede er gjort i ligningen:

y = 6 * x    =>   t = 6 * 2.


Svar #5
09. november 2014 af aquiA (Slettet)

12


Skriv et svar til: Fatter ikke opgaven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.