Matematik

Differentialregning

12. november 2014 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan vil man differentiere denne funktion: 

1/4*x^3-x^2-x+4? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2014 af mgjel (Slettet)

Brug regnereglen for differentiation af en potensfunktion.

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2014 af PeterValberg

med den generelle regel anvendt på alle led hver for sig:

\left(p\cdot x^n \right )'=n\cdot p\cdot x^{n-1}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.