Matematik

Integration

12. november 2014 af johannowiz (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey, har en svær integrations opgave, som jeg ikke kan se mig ud af, håber i kan hjælpe mig igennem den :)

∫ u*C* d(u)/dt * dt   

C er en konstant

Det skulle gerne give 1/2 C * u^2 når den er løst :) nogen der kan forklare hvordan den skal løses?

tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. november 2014 af mathon

                 \int C\cdot du=C\cdot \int u\, du=C\cdot \frac{1}{2}u^2+k=\frac{1}{2}Cu^2+k


Svar #2
12. november 2014 af johannowiz (Slettet)

arh, nu husker jeg det xD tusind tak, havde byttet rundt på diff og integrale...


Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.