Matematik

Find a og b

15. november 2014 af signe11222 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg sidder lidt og bøvler med en opgave med at finde a og b, kan virkelig ikke finde dem og heller ingen af mine matematik pogrammer kan. 

Det virker ummidelbart ret enkelt, men ved ikke lige hvad der sker.

Håber der er nogen af jer der kan hjælpe mig, opgaven er vedlagt.

På forhånd tak for hjælpen

Vedhæftet fil: aflevering.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2014 af peter lind

Du skal løse ligningen f(x) = 0. Brug omskrivningen sin2(x) = 1-cos2(x) sæt derefter y = cos(x) og du har en andengradsligning i y


Skriv et svar til: Find a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.