Fysik

Newton

22. november 2014 af jihudsif (Slettet) - Niveau: B-niveau

En bil er i vandret retning påvirket af to krafter F1 og F2. Bestem størrelsen af Kraften F2

a = 1.5m/s^2

F1 = 0.10 N

m = 250 g

Hvilken formel skal jeg bruge her? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2014 af LeonhardEuler

Benyt Newtons anden lov

          Fres = m • a      ⇔     F1 + F2 = m • a


Svar #2
22. november 2014 af jihudsif (Slettet)

Istedet for F_2 skriver vi vel x ikke? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2014 af mathon

blot
                                    F_2=m\cdot a-F_1

men måske du skal bruge x på dit CASværktøj.


Svar #4
22. november 2014 af jihudsif (Slettet)

Jeg får sådan noget her:


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. november 2014 af mathon

                                    F_2=m\cdot a-F_1

                                    F_2=\left (0,250\; kg \right )\cdot \left (1,5\; \frac{N}{kg} \right )-(0,10\; N)=


Skriv et svar til: Newton

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.