Kemi

hvad vejer en liter vand?

22. november 2014 af tim293 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvad vejer en liter vand?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2014 af mathon

                            m=V\cdot \varrho =\left ( 1\; L \right )\cdot \left ( 1\; \frac {kg}{L} \right )=1\; kg


Skriv et svar til: hvad vejer en liter vand?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.