Matematik

Højden af en trekant !! haster ( HUSK OG SE BILLEDET )

23. november 2014 af SofieJensen090298 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan finder jeg højden af denne trekenat hypotonusen er 10 og de to andre sider er 6 og 8

Tak :)

Vedhæftet fil: matematik trkant.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2014 af mathon

For den retvinklede trekants areal gælder:         

                       \frac{1}{2}h_c\cdot c=\frac{1}{2}a\cdot b

                         h_c\cdot c=a\cdot b

                         h_c=\frac{a\cdot b}{c}


Svar #2
23. november 2014 af SofieJensen090298 (Slettet)

Men det er areal ikke højden? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2014 af mette48 (Slettet)

#1 har brugt arealformelen til at lave en ligning hvoraf hc er isoleret, så du skal bare sætte tallene ind.


Skriv et svar til: Højden af en trekant !! haster ( HUSK OG SE BILLEDET )

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.