Matematik

20 divideret med 50?

02. december 2014 af JulieM13 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg sad egentligt og lavede procent, da jeg skulle dividere 20 med 50. Men selvom det skal give 0,4, så blive jeg ved med at få 0,25? Hvordan løser jeg den??


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2014 af mathon

       \frac{20}{50}=\frac{20\cdot 2}{50\cdot 2}=\frac{40}{100}=40\cdot \frac{1}{100}=40\%


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

        20 / 50 = 40 / 100 = 4 / 10 = 0,4


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2014 af Stats

20/50 = 10/25 = 1/2,5 = 0,4...

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: 20 divideret med 50?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.