Kemi

phosphorsyre

06. december 2014 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej hvis jeg skal beregne gennemsnittet af koncentrationen af phosphorsyre hvordan gør jeg så.

Jeg har fundet koncentrationen baseret på 1.ækvivalenspunkt men jeg ved ikke hvordan man finder det ved 2. ækvivalenspunkt. (de to bør jo næsten give det samme)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2014 af mathon

Du beregner phosohorsyrens koncentration ved titrering.
 


Svar #2
06. december 2014 af Ellapigen (Slettet)

det ved jeg godt har fundet det ved 1.ækvivalenspunkt men jeg er usikker på hvordan man gør det ved 2. ækvivalenspunkt. det er bare så jeg får en mere præcis koncentration, da jeg tager gennemsnittet af disse.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2014 af Heptan

Beregn volumen af NaOH i intrrvallet ækv punkt nr 1 til ækv punkt nr 2

Svar #4
06. december 2014 af Ellapigen (Slettet)

ja, og når har gjort det hvad skal jeg så??


Svar #5
06. december 2014 af Ellapigen (Slettet)

så jeg kan ikke tage det samlede volumen af NaOH fra start til 2. ækv?


Svar #6
06. december 2014 af Ellapigen (Slettet)

men er det så i 2. ækvivalenspunkt at n(NaOH) = n( H2PO4-) ? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. december 2014 af mathon

           n(NaOH) = n(H2PO4-) = n(H3PO4)


Skriv et svar til: phosphorsyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.