Matematik

Bestemme a og c i en vilkårlig trekant

07. december 2014 af snylt (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har en vilkårlig trekant, hvor:

A = 40

B = 60

C = 80

b = 8

Hvordan kan jeg bestemme a og c ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2014 af peter lind

Brug sinusrelationerne


Skriv et svar til: Bestemme a og c i en vilkårlig trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.