Matematik

find grænseværdien

07. december 2014 af chokolokolo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan kan jeg finde grænseværdien for x gående mod 0? Har problemer med at omskrive udtrykket så jeg ikke får 0 i nævneren. 

\frac{x+3x^{2}+3x^{3}+}}}{}\frac{\frac{x+3x^{2}+3x^{3}+10x^{4}}{1+4x+x^{2}+4x^{3}+10x^{4}}}{x}


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2014 af peter lind

x går op i det øverste udtryk


Svar #2
07. december 2014 af chokolokolo (Slettet)

altså sådan?

\frac{(x+3x^{2}+3x^{3}+10x^{4})*x}{1+4x+x^{2}+4x^{3}+10x^{4}}


Skriv et svar til: find grænseværdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.