Matematik

differentialligninger opgave med vækst

09. december 2014 af renaf (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har følgende opgave som jeg ikke lige ved hvordan jeg skal gribe an. 

Græsset på en fodboldbane har en væksthastighed identisk med græssets højde. På et stadion har gartneren fået instruks om, at græsstråene i gennemsnit skal være imellem 4 og 6 cm lange. Hvor lang tid må der maksimalt gå, før græsset skal slås? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2014 af mathon

              \frac{\mathrm{d} h(x)}{\mathrm{d} x}=h(x)

               h{\, }'(x)=h(x)

               h{\, }'(x)-h(x)=0            brug panserformlen.

                


Skriv et svar til: differentialligninger opgave med vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.