Matematik

Reducering

10. december 2014 af larssssssss (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle sammen, 

Jeg er i nødt. Jeg har brug for hjælp til hvilke regneregler man bruger i følgende trin? Altså hvad der sker helt specifikt: 
Se vedhæftede billede over trinene: 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2014 af Soeffi

Du ganger ind i parenteserne og eliminerer ens led med modsat fortegn.


Svar #2
10. december 2014 af larssssssss (Slettet)

Ja men kan ikke se hvordan man får 1????


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2014 af Soeffi

Sæt for nemheds skyld a=e^kx, du får

a·(k·x·a+a) - (k·a)·x·a = a·k·x·a + a·a - k·a·x·a = a·a = e^2·k·x.


Svar #4
10. december 2014 af larssssssss (Slettet)

??????+ forstår ikke noget


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

I den første parentes sættes den fælles faktor e^(kx) uden for parentesen.

Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.