Matematik

middelværdien

11. december 2014 af SvenOlee (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvad hedder/betyder n, M, og N i formlen :

 E(Z)=n\frac{M}{N}


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2014 af Stats

Hvis det er Stokastisk variabel.. 

E(Z) = n · (M/N)    <-- Ingen summationstegn eller indeks?

Den minder selvfølgelig om:

E(X) = xi · (hi / n) = xi · f(xi)

Ved ikke om det hjalp...

Ellers vent, til hypergeomitrisk fordeling .... (Kom i tanke om den, først efter jeg fik trykket "send svar")

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2014 af Stats

Hypergeometrisk fordeling:

kM/N

Hvor N er størrelsen på populationen.
M (= p(x)) er sandsynligheden x af de k tilfældigt trukne uden tilbagelægning har kendetegnet

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: middelværdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.