Kemi

ml og mol

11. december 2014 af ninjamus (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, nu har jeg brugt de sidste 4 timer på at lave kemi, men jeg kan stadig ikke finde frem til et resultat.

Vil i sige mig hvilken enhed man får når man ganger mol med mL?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. december 2014 af SuneChr

mol er stofmængde og ml er stofvolumen.
Det giver mening, at sige mol pr. ml


Svar #2
11. december 2014 af ninjamus (Slettet)

ok :) Så er det vel også muligt at kalde det mmol pr. L?


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. december 2014 af Heptan

mol\cdot mL=mol\cdot L\cdot 10^-^3=mmol\cdot L

Forstår jeg rigtigt, hvis du ganger og ikke dividerer?


Skriv et svar til: ml og mol

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.