Matematik

HJÆÆÆLP MIG GEOMETRI

14. december 2014 af Fallllss (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har virkelig brug for hjælp til denne her opgave! Håber i vil vise mig hvordan man gør.

PÅ forhånd mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Brug formlerne for beregning af sin og cos til de spidse vinkler i en retvinklet trekant.

Svar #2
14. december 2014 af Fallllss (Slettet)

Det har jeg gjort, men syntes ikke det giver nogle mening


Svar #3
14. december 2014 af Fallllss (Slettet)

Hjælp gerne


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Når c er hypotenusen har man

sin(A) = cos(B) = a/c

cos(A) = sin(B) = b/c

Skriv et svar til: HJÆÆÆLP MIG GEOMETRI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.