Matematik

parametre i SIR-modellen

14. december 2014 af anonym122 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg er i gang med at skrive SRP, og jeg har om SIR-modellen, og jeg vil lige høre hvordan man kan finde parameteren a. 

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvad beskriver a og hvad er kendt?

Svar #2
14. december 2014 af anonym122 (Slettet)

Jeg har disse tre formler, og så kender jeg hvor mange der er døde pr. dag.

S_k+1=(1-a*deltaT*I_k)*S_k

I_K+1=(a*deltaT*S_k+1-y*deltaT)*I_k

R_k+1=R_k+y*deltaT*I_k


Skriv et svar til: parametre i SIR-modellen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.