Matematik

nogle opgaver fra matematik B

14. december 2014 af emilieøstergård (Slettet) - Niveau: B-niveau

håber at nogen ville brug tid på at hjælpe mig med at besvare disse opgaver :)

Vedhæftet fil: 111.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2014 af peter lind

Den eksponentielle funktion har formen y = b*xa. Indsætter du de to punkter får du to ligninger til at bestemme a og b. Dividerer du de to ligninger med hinanden går b ud


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2014 af mathon


                                          \begin {array}{|c|c|c|c|c|c|} x_1&y_1&x_2&y_2&a&b\\ \hline 0&230&7&64&\left ( \frac{y_2}{y_1} \right )^{\frac{1}{x_2-x_1}}&y_1\cdot a^{-x_1} \end{array}


Skriv et svar til: nogle opgaver fra matematik B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.