Matematik

hjælp

15. december 2014 af youtubee (Slettet) - Niveau: A-niveau

En funktion f er bestemt ved

f(x) = x3 - 3x2  + 2x

Det oplyses at grafen for har to tangenter med hældningskoefficent 1.

a): bestem førstekooinanten til røringspunktet for hver af disse tangenter. 

ANYONE??


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

Differentier funktionen og løs så ligningen f '(x) = 1 .


Svar #2
15. december 2014 af youtubee (Slettet)

forstår det ikke?? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvad forstår du ikke ved det svar? Forstår du ikke, hvordan man finder differentialkvotienten f '(x) ud fra forskriften for f(x)?


Svar #4
15. december 2014 af youtubee (Slettet)

ja?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Du spørger, om det er ja?

Differentier hvert led i funktionen f(x). Benyt det generelle udtryk   (a·xn)' = a·n·xn-1 . Læs de relevante afsnit i bogen.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.