Matematik

Bevis b i en potenfunktion

18. december 2014 af CIndythord (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen, der ved, hvordan man beviser b i en potensfunktion?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2014 af SuneChr

Hvad mener du med at bevise b i potensfunktionen
f (x)  =  b·xa
?


Svar #2
18. december 2014 af CIndythord (Slettet)

Ja, det er det, og formlen for b er: b=y_1/a^x_1


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. december 2014 af SuneChr

b=\frac{y}{x^{a}}\; \; \Rightarrow \; \; b=y\cdot x^{-a}
Det kan man ikke kalde et bevis men for en isolering af b.


Svar #4
18. december 2014 af CIndythord (Slettet)

Tak for hjælpen! :D


Skriv et svar til: Bevis b i en potenfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.