Matematik

Skriv tal som logaritme

02. januar 2015 af NTNTNTNT (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har problemer med at skrive følgende tal som logaritme

c=log4+2log3

d=3log2+2log3-2log6

Håber nogen kan hjælpe.

På forhånd tak


Brugbart svar (2)

Svar #1
02. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Benyt regnereglerne for logaritmer:

        log(a·b) = log(a) + log(b)

        log(an) = n·log(a)

        log(1/a) = - log(a)


Svar #2
02. januar 2015 af NTNTNTNT (Slettet)

Mange tak. Det var log(a^n) = n·log(a), som jeg ikke havde tænkt på.


Skriv et svar til: Skriv tal som logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.