Matematik

Hvem kan hjælpe mig med min opgave?

10. januar 2015 af alimadadi83 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har vedlagt min opgave håber der nogen kigge på det og løse den-

Vedhæftet fil: tanganten.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2015 af Heptan

Du har differentieret forkert.

Sørg desuden for at skelne mellem store og små bogstaver.

f'(x)=3x^2+9x

f(-2)=(-2)^2+\frac{9}{2}\cdot (-2)^2-7


Svar #2
10. januar 2015 af alimadadi83 (Slettet)

Mange tak for hjælpen,

Vil du løse opgaven for mig?


Svar #3
10. januar 2015 af alimadadi83 (Slettet)

Er det rigigt løsning?

f(-2)x^2+9x

f(-2)=(-2)^2+9/2*(-2)^2-7 = 15

f'(-2)=6+9 =15

y=f'(-2)(x-2)+f(-2)

=15(x-2)+15

=15x-9


Skriv et svar til: Hvem kan hjælpe mig med min opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.