Matematik

Omregn arealet for A0 til cm2

15. januar 2015 af matthjelp (Slettet) - Niveau: B-niveau

A0 har et areal på 1 m2 men jeg skal herefter omregne arealet til cm2 - er der nogen der kan lede mig på rette spor ved hjælp ? tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 

        1 m = 100 cm

og at

        1 m2 = (1 m)2 = (100 cm)2 = ...


Skriv et svar til: Omregn arealet for A0 til cm2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.