Kemi

kort spørgsmål

16. januar 2015 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan beregner jeg 10 kJ/mol om til j/mol.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at præfixet k betyder 103 , altså 1 kJ = 103 J .


Svar #2
16. januar 2015 af Sneharusha (Slettet)

#1
så 10 kJ/mol = 1000 J/mol?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej. 10 kJ = 10 · (1 kJ) = 104 J

og så kan du dividere med 1 mol på hver side.


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. januar 2015 af suprman (Slettet)

#2

nej


Svar #5
16. januar 2015 af Sneharusha (Slettet)

Jeg tror kke helt at jeg er med.


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#5

        10 kJ/mol = 10·103 J/mol = 104 J/mol


Svar #7
16. januar 2015 af Sneharusha (Slettet)

Hvor mange J/mol er -275,11 kJ/mol så?


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#7

Benyt forklaringen i #1.


Skriv et svar til: kort spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.