Matematik

Toppunkt

16. januar 2015 af udemei (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan vil man finde toppunktet af denne:

f(x) = 27.22*1.13^(x) -  1.7^(x-65)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Mener du maksimum for funktionen? Løs ligningen   f '(x) = 0 .


Svar #2
16. januar 2015 af udemei (Slettet)

Der menes bare, at differentere funktionen ikke? Har ikke stødt på '= 0 ' før.- 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Ja, man skal differentiere funktionen og så løse ligningen f '(x) = 0 .


Skriv et svar til: Toppunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.