Matematik

niveuekurver og maksimums punkter.

20. januar 2015 af jan12344 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogen der ved hvordan man kan løse disse opgaver.

Vedhæftet fil: mig.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2015 af peter lind

K. Brug at niveaukurven har ligningen x-y+2xy = k, hvor k er en konstant

L Brug bibetingelsen til at eliminere y


Svar #2
20. januar 2015 af jan12344 (Slettet)

Jeg har prøvet at eliminer i L, men jeg ender op med en trejdegradsligning, som jeg ikke kan forkorte. 

y=-x^2

sætter ind og får: 

-2*x^4+x

hvis jeg differentier:

-8*x^3+1????


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2015 af peter lind

Så skal du løse ligningen -8x3+1=0


Skriv et svar til: niveuekurver og maksimums punkter.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.