Matematik

Bestem areal af punktmængde

20. januar 2015 af sgfsdg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen, der kan hjælpe med a?

Vedhæftet fil: m.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2015 af PeterValberg

A_M=F(2)-F(0)

A_N=-(F(6)-F(2))

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2015 af Soeffi


Svar #3
20. januar 2015 af sgfsdg (Slettet)

Tak!

..Hvis man skal bestemme ∫60 f(x) dx, men man ikke kender f, hvad gør man så..?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar 2015 af PeterValberg

\int_0^6{f(x)dx}=F(6)-F(0)=......

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. januar 2015 af Soeffi

...


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. januar 2015 af PeterValberg

#4 vær opmærksom på, at det samlede areal (hvis du skal bestemme det)
ikke kan bestemmes som ∫06f(x)dx, - idet punktmængden N ligger under x-aksen.
I stedet kan det bestemmes som:

A_{M+N}=\int_0^2{f(x)dx}-\int_2^6{f(x)dx}=F(2)-F(0)-(F(6)-F(2))

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bestem areal af punktmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.