Matematik

Reducering

25. januar 2015 af ehhm (Slettet) - Niveau: A-niveau

\frac{2x-4x^2}{2x}

Hej, jeg vil gerne have hjælp med fremgangsmåden til at løse denne her :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Sæt fælles faktorer uden for parentes i tælleren og forkort så.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2015 af bananameris (Slettet)

\frac{2x-4x^2}{2x}=\frac{x(2-4x)}{2(x)}=\frac{2x(1-4x)}{2(x)}=?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2015 af UG124 (Slettet)

#2

Det er forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. januar 2015 af bananameris (Slettet)

\frac{2x-4x^2}{2x}=\frac{x(2-4x)}{2(x)}=\frac{2x(1-2x)}{2(x)}=?

Take it easy bud.


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. januar 2015 af UG124 (Slettet)

#4

Det var bedre.


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. januar 2015 af bananameris (Slettet)

He-he.

Man siger jo ''man lærer af sine fejl''.


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.