Matematik

Figuren viser grafen for en funktion f ??? Hjælp

30. januar 2015 af thomsen4400 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :)

Jeg har virkelig brug for lidt hjælp her, jeg kan overhovedet ikke forstår hvordan jeg skal regne den her ud.

Opgave lyder.

Figuren viser grafen for en funktion f

Bestem f(-1) f(2), f(5), f(6)

 Har lagt grafen nede ved vedhæftet fil.

Håber nogen kan hjælpe mig! 

Vedhæftet fil: Funktion.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2015 af peter lind

Du går ind på 1. aksen til de angivne værdier altså -1, 2, 5 og 6. Derfra går du lodret op til kurven. Fra punktet på kurven går du vandret hen til 2. aksen og aflæser den tilsvarende værdi. Denne aflæste værdi er svaret


Svar #2
30. januar 2015 af thomsen4400 (Slettet)

Var det virkelig så let? Hold da op! :)

Tusind tak Peter lind! :)


Svar #3
30. januar 2015 af thomsen4400 (Slettet)

Er disse svar så rigtigt?

f(-1) =2,1

f(2) = 2,2

f(5) = 2,5

f(6)= 6


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. januar 2015 af peter lind

Nej. Jeg kan ikke se hvad du har gjort galt. I den sidste får du f(6) = 6 men funktionens største værdi er lidt over 3.


Svar #5
30. januar 2015 af thomsen4400 (Slettet)

Wtf! 

Jeg læser blot ud fra den graf som jeg har her i vedhæftet, og der for jeg dem til disse? Altså man finder først 

f(-1) på 1 aksen, derefter går jeg op til kurven som du beskrev, derefter går jeg så hen til 2 aksen og aflæser her. 

Der får jeg disse svar, men kan så forstår de er forkerte... Nu fatter jeg hat! :)


Svar #6
30. januar 2015 af thomsen4400 (Slettet)

Altså f(-1) = -2,5? er dette rigtigt?

f(2) =1,5?

f(5) =2,5

f(6) = 3,6=

Er disse rigtigt så? :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. januar 2015 af peter lind

#5 Nej. Du går ind på -1 på 1. aksen

#6 de to første er rigtige de to sidste er forkerte


Brugbart svar (1)

Svar #8
30. januar 2015 af SuneChr

SP 3001151506.PNG

Vedhæftet fil:SP 3001151506.PNG

Svar #9
30. januar 2015 af thomsen4400 (Slettet)

Mange tak for det Sunechr! :)

Det hjælp meget! Virkelige! 

Tusind tak! Fatter ikke jeg er så dårlig til matematik!......


Skriv et svar til: Figuren viser grafen for en funktion f ??? Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.