Matematik

Reducer og bestem værdi af udtryk

02. februar 2015 af Sandurr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal reducere udtrykket:

(3-6)^2*2+6 * (9-2)-3^2*(6+1)^3 = -3027

Jeg har prøvet at reducere udtrykket led fra led, men jeg kommer aldrig frem til samme resultat. Nogle bud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Udregn parenteserne først

        (-3)2 · 2 + 6 · 7 - 32 · 73 = 9·2 + 42 - 9·343 = 60 - 3087 = ..


Skriv et svar til: Reducer og bestem værdi af udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.