Kemi

mol

03. februar 2015 af lalala1122 (Slettet) - Niveau: A-niveau

What mass of solid is required to prepare 100.0cm^3 of each of the following solutions

a)0.0100mol dm^-3 KI


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2015 af mathon

For at fremstille 100 mL 0,0100 M KI
kræves:
                     m=V\cdot c\cdot M=\left (0,100\; L \right )\cdot \left ( 0,0100 \; \frac{mol}{L}\right )\cdot \left (166,02 \; \frac{g}{mol} \right )
        


Skriv et svar til: mol

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.