Matematik

trigonometri

04. februar 2015 af P3ter (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej.

Nogen der vil hjælpe mig med at forstå det her.
Se vedhæftede fil

Tak på forhånd.

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. februar 2015 af PeterValberg

vedhæftet fil ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. februar 2015 af mathon

Vedhæftningen smuttede!


Svar #3
04. februar 2015 af P3ter (Slettet)

Ej det må i virklig undskylde :( sorry den skulle være der nu :) 

Vedhæftet fil:hbiyd njdfvnkdf.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #4
04. februar 2015 af mathon

                            \sin(B)=\frac{b}{c}

                            b=c\cdot \sin(B)


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.