Fysik

Kinetisk energi - elektron - accelerationspænding HASTER

05. februar 2015 af NaNoTecs - Niveau: A-niveau

Hej. 

Angiv hvor stor en kinetisk energi en elektron modtager fra accelerationspændingen.

Spændingsforskel = 4000 v 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2015 af mathon

              E_{kin}=\left |e^- \right |\cdot U=\left ( 1{,}60218\cdot 10^{-19 } \; C\right )\cdot \left ( 4000\; \frac{J}{C} \right )=6,40871\cdot 10^{-16}\; J


Skriv et svar til: Kinetisk energi - elektron - accelerationspænding HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.