Matematik

need help

05. februar 2015 af cocochanel555 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej 

Jeg har virkelig brug for hjælp til en opgave:

En aksel er gennem et kileremstærk påvirket af tyngden af en kileremsskive /G/=1,2 kN og gennem kileremstrækket af en kraft /F/= 3,43 kN, som virker i retningen som vist på en figurer 

a) du skal finde den samlede kraftpåvirkning på akslen

Tak på forhånd :)


Svar #1
05. februar 2015 af cocochanel555 (Slettet)

dette er figuren 


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Beregn vektorsummen G + F . Opløs vektorerne i vandrette og lodrette komposanter.


Svar #3
05. februar 2015 af cocochanel555 (Slettet)

Okay, men hvad mener du med at jeg skal opløse vektoerne og lodrette komposanter???


Svar #4
05. februar 2015 af cocochanel555 (Slettet)

*vektorerne


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#3

Projicer hver af vektorerne på den vandrette og lodrette retning.

        G = Gvandr + Glodr

        F = Fvandr + Flodr


Svar #6
05. februar 2015 af cocochanel555 (Slettet)

oki tak :)


Skriv et svar til: need help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.