Matematik

højden i en trekant

05. februar 2015 af madshenriksen2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

http://gyazo.com/bcdff7bede7cb9cca3f1a7f9d2dca219 hvordan regner jeg opg b?

min skitse ser sådan ud indtil videre http://gyazo.com/9f02dbf286ff660c8448aa851f868dd1


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Benyt

        T = (1/2)·a·ha = (1/2)·b·hb

hvor man kender a = 4,40, b = 11,1, og ha = 7,711 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2015 af mathon

                           h_b=\frac{a}{b}\cdot h_a


Skriv et svar til: højden i en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.