Matematik

!!!

05. februar 2015 af hugorme (Slettet) - Niveau: A-niveau

opg. er vedhæftet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Skærmbillede 2015-02-05 kl. 22.05.01.png

Hvad har du selv gjort? Benyt Pythagoras.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2015 af mathon

I en retvinklet trekant hvor C er 90°
gælder arealligheden
                                          \frac{1}{2}a\cdot b=\frac{1}{2}h_c\cdot c
              hvoraf
                                           h_c=\frac{a\cdot b}{c}


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2015 af SuneChr

Ad det vedhæftede:
"det oplyses, at 0 < x < 7"
Det er da godt at vide, at stigen ikke kan ligge nede på jorden.


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar 2015 af Soeffi


Skriv et svar til: !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.