Matematik

Har brug for hjælp til en opgave

07. februar 2015 af anders2015 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har meget brug for hjælp til at løse opgaven i vedhæftede fil. Jeg ved ikke hvordan man 

regner denne opgave ud?

Venlig hilsen Anders

Vedhæftet fil: billed matematik.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2015 af OliverHviid

Man skal benytte sig af matematisk modellering, dvs.:

Rektangel 1: 2,5m * 2,5m = 6,25 m²

Rektangel 2: 1,5 m * 1m = 1,5m²

Retvinklet trekant = 1,5m * 1,5m * 0,5 = 1,125m²

6,25m² + 1,5² + 1,125² = 8,875m²  


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2015 af exatb

ARektangel  4 * 1  = 4 m2

ATrapez (( 4 + 2,5)/2)*1,5 = 4,875 m2

Rumfang = 8,875 * 4,65 = 41,26875 m3


Skriv et svar til: Har brug for hjælp til en opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.