Kemi

molberegninger

08. februar 2015 af ghdfir (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har beug for hjælp med vedhæftede opgave.. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2015 af mathon

68%(masse) HNO3:

                                       c\left ( HNO_3 \right )=0,68\cdot \frac{1140\; \frac{g}{L}}{63,02\; \frac{g}{mol}}


Svar #4
08. februar 2015 af ghdfir (Slettet)

mht opgave a. 

Skal jeg bare starter med at beregne massen med formlen m=M*n, hvor n=1 mol og derefter finde 38 % af dette tal?


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. februar 2015 af Heptan


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. februar 2015 af mathon

korrektion af tastefejl:

68%(masse) HNO3:

                                       c\left ( HNO_3 \right )=0,68\cdot \frac{1\mathbf{\color{Red} 41}0\; \frac{g}{L}}{63,02\; \frac{g}{mol}}


Skriv et svar til: molberegninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.