Matematik

Produktreglen

13. februar 2015 af amalieejlertsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej med jer.

Jeg har vedhæftet et billede med opgaver, som jeg ikke kan løse. Håber at nogen vil hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2015 af Moderatoren


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. februar 2015 af mathon

opgave 5008

           a)
                          p{\, }'(x)=x{}'\cdot e^x+x\cdot (e^x){}'=e^x+x\cdot e^x=(x+1)e^x
         


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2015 af mathon

opgave 5008

           b)
                          p{\, }'(x)=\left (x^2 \right ){}'\cdot \ln(x)+x^2\cdot (\ln(x)){}'=
         


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. februar 2015 af mathon

opgave 5010

           c)
                          f{\, }'(x)=\left (x \right ){}'\cdot \ln(x)+x\cdot (\ln(x)){}'-x{}'=


Skriv et svar til: Produktreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.