Matematik

Grafer

18. februar 2015 af Niko682 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser jeg opgave 1?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2015 af peter lind

Indsæt de to punkter i funktionsudtrykket. Det giver to ligninger med de to ubekendte a og b. Dividerer du dem med hinanden går b ud så du har en ligning med en ubekendt


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2015 af Stats

Til den eksponentielle ligning

\\ y=b\cdot a^x

Har du givet to punkter P1(x,y) = (0,8) og P2(x,y) = (3,64)

Ved observation af P1 ses det at når x = 0, så har vi y = 8. Dvs b = 8

Brug punkt P2 til at finde a

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.