Matematik

Opstil en ligning

22. februar 2015 af sørenhansen11 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der en, der kan hjælpe mig med denne opgave? Kan ikke finde hoved og hale i det.


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. februar 2015 af peter lind

g(x) = p(x)*x


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. februar 2015 af mathon

                      g(x)=x\cdot p(x)=-30x^2+9.000x


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2015 af 123434 (Slettet)

Det er at gange x ind i din forskrift


Skriv et svar til: Opstil en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.