Matematik

Matematik - uddybning .. trigonometri

23. februar 2015 af sol000 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Hvis i kan fortælle mig, hvornår, disse nedstående begreber skal bruges?

Fordi jeg har notaterne, men ved ikke rigtigt hvilke jeg skal bruge hvornår. 

Sinus

Cosinus

Tangens 

Og hvad skal man bruge, for at finde afstanden mellem to punkter - fx, hvis der står find afstanden mellem A/B, når man kender nogle andre værdier?

Problemet er generelt,  at jeg ikke ved jeg skal kigge på..

Hvis i kunne fortælle mig, i punktform, hvad skal slå op i. fx - hvis det har noget med at finde en vinkel - så skal jeg kigge på (x) osv..


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2015 af mathon

Repeter de trigonometriske funktioner i en retvinklet trekant.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2015 af mathon

…hvis der står: find afstanden mellem A/B, når man kender nogle andre værdier?

                                    A(a_1,a_2)            B(b_1,b_2)

Punktafstand:
                                 \left | AB \right |=\sqrt{\left (b_1-a_1 \right )^2+\left (b_2-a_2 \right )^2}


Skriv et svar til: Matematik - uddybning .. trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.